Mindfulness individuellt - 8 veckor

Buy this
  • 5 350,00 kr

Vägledning till en medveten vardag. Fördjupa dig i mindfulness och dess metoder genom individuella träffar med professionell kursledare.


Om kursen
Stanna upp, andas och låt dina sinnen fokusera. Mindfulness tar dig med på en resa in mot dig själv. Här får du kunskap och verktyg som hjälper dig att förändra gamla mönster, förbättra sömnen och minska känslan av stress.

"I stressade situationer hittar jag tillbaka till mig själv genom att ta hjälp av de verktyg som jag samlat på mig de senaste tolv åren. Jag tror att alla kan hitta sin väg mot lycka och stillhet." /Marie

Upplägg
Vi träffas för ett introduktionssamtal där du berättar om din situation. Därefter ses vi en gång i veckan under åtta veckor. Varje träff är 45 minuter.
Varje vecka utgår ifrån ett specifikt tema. Du får sedan uppgifter med dig hem; närvaroövningar samt meditation, som vi reflekterar över vid nästa träff.

Om kursledaren
Marie Sjöström är utbildad mindfulness-, meditation- och yogainstruktör samt friskvårdsmassör. Sedan 2016 jobbar hon professionellt med holistisk hälsa.

Ge bort som present
Efter betalning får du ett mail med ett gåvobrev som du kan använda som presentkort.

Pris
Introduktionssamtal - 350 kr
Kursen inklusive material - 5000 kr

Bokning
Kontakta Marie för bokning.
070-452 17 29
[email protected]